1. pannen
  2. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,48 kg

Omschrijving van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet zomaar een set pannen in huis, maar een complete bakervaring. Deze set bevat drie verschillende pannen, waaronder twee koekenpannen van 20 en 28 cm en een wokpan van 28 cm. Met de koekenpannen bereid je moeiteloos heerlijke aardappelen en sappig vlees, terwijl je met de wokpan knapperige groenten kunt roerbakken. De GreenPan Craft pannen zijn voorzien van een sterke keramische baklaag, waardoor je op hoge temperaturen kunt koken zonder dat de pannen beschadigen. Ze zijn tevens krasbestendig, wat betekent dat ze lang meegaan en je er snel en efficiënt mee kunt koken. Dankzij de rechte, hoge bakranden kun je ingrediënten gemakkelijk omscheppen, zonder dat er iets over de rand valt. Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen zelfs in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Na het koken kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser, waardoor je geen kostbare tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken. Kortom, met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een complete kookervaring.

Pluspunten
  • In deze pannenset is ook een wokpan aanwezig, zodat je vlees en groenten kunt roerbakken. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Een aluminium pan is licht van gewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze eerder slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm is Aluminium.

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 1,48 kg.