1. pannen
  2. Tefal LOV braadpan 25 cm Groen

Tefal LOV braadpan 25 cm Groen

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal LOV braadpan 25 cm Groen wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal LOV braadpan 25 cm Groen op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal LOV braadpan 25 cm Groen

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

5,3 kg

Omschrijving van Tefal LOV braadpan 25 cm Groen

Met de Tefal LOV braadpan 25 cm Groen kun je heerlijke stoofgerechten bereiden voor 4 tot 5 personen. Denk bijvoorbeeld aan een smaakvolle hachee of suddervlees. Deze braadpan is voorzien van een handige condensatiedeksel. Dankzij de noppen aan de binnenkant van de deksel loopt het vocht terug in de pan, wat zorgt voor een extra mals resultaat. Daarnaast is de pan ook uitermate geschikt voor slow cooking. Door de dikke bodem behoudt de pan namelijk uitstekend de warmte, waardoor je gerechten langzaam en gelijkmatig kunnen garen. De Tefal LOV braadpan 25 cm Groen is te gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs in de oven tot aan 250 graden Celsius worden gebruikt. Dit maakt de pan veelzijdig en geschikt voor verschillende bereidingswijzen. Bovendien biedt deze pan ook een extraatje voor de avontuurlijke koks onder ons. Scan de QR-code op de doos en ontdek een geheel nieuwe wereld aan recepten in het E-receptenboek. Zo kun je eindeloos blijven experimenteren en nieuwe culinaire hoogstandjes op tafel zetten. Na gebruik is het schoonmaken van de pan geen probleem. Je wast hem eenvoudig met de hand af, waardoor je snel weer kunt genieten van je volgende creatie in de keuken.

Pluspunten
  • De bobbeltjes in de deksel verdelen het vocht in de pan gelijkmatig, zodat jouw gerecht lekker mals blijft. Gietijzer geleidt warmte erg goed, daarom is de pan zeer geschikt voor het maken van stoofpotten. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, waaronder inductie en gebruik in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is relatief zwaar en verplaats je minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Tefal LOV braadpan 25 cm Groen

Tefal LOV braadpan 25 cm Groen betreft een Losse pan.

Tefal LOV braadpan 25 cm Groen is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal LOV braadpan 25 cm Groen heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal LOV braadpan 25 cm Groen is Gietijzer.

Tefal LOV braadpan 25 cm Groen weegt 5,3 kg.

Bekijk ook andere pannen