1. pannen
  2. BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2,17 kg

Omschrijving van BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

Bereid een heerlijke shakshouka of jambalaya in de BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs. Deze pan maakt deel uit van de Balans-serie, die bekend staat om zijn duurzame en milieuvriendelijke pannen. Dankzij de dikke bodem kan je de pan op alle warmtebronnen gebruiken. Of je nu kookt op inductie, gas of elektrisch, deze pan zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte warmteverdeling. De BK Balans Hapjespan warmt snel op en kan zelfs in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 160°C. Hierdoor kan je gemakkelijk gerechten afmaken of warm houden zonder dat je extra potten en pannen nodig hebt. De keramische anti-aanbaklaag beschermt de pan tegen krassen en zorgt ervoor dat je gerechten niet aanbakken. Hierdoor gaat de pan langer mee en kan je er keer op keer van genieten. Bij de BK Balans Hapjespan wordt een handige glazen deksel meegeleverd. Hiermee kan je het kookproces in de gaten houden zonder dat je warmte verliest. Dit zorgt ervoor dat je maaltijd sneller gaart en je dus sneller kan genieten van je gerechten. Om de pan zo lang mogelijk mooi en functioneel te houden, raden we aan om de pan met de hand af te wassen. Hiermee verleng je de levensduur van de pan en behoud je de kwaliteit van de anti-aanbaklaag.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam gaar laten worden en tegelijkertijd in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De pan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan ook in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basis bouwkwaliteit, wat betekent dat hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs betreft een Losse pan.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs is Aluminium.

BK Balans Hapjespan met deksel 28 cm Grijs weegt 2,17 kg.