Top 10 airfryers van 2024

Laatst bijgewerkt: 12 apr. 2024

Heb je nog niet besloten of je een nieuwe airfryer wilt kopen? Weet je niet welke het beste bij je past? Maak je geen zorgen, want daar helpen we je bij. Hier bij [bedrijf] hebben we de top 10 beste [product van 2023 uitvoerig getest en vergeleken. Ons team van ervaren experts hebben de uitgebreide technische specificaties van alle [product in kaart gebracht. Vervolgens hebben ze een uitgebreide vergelijking gemaakt om jou te helpen bij het vinden van het perfecte [product. Dus als je op zoek bent naar het beste [product, dan kun je hier de top 10 [product vinden die perfect bij je past.

Wil je een nieuwe airfryer kopen? We adviseren je graag. Late we kijken naar de top 10 van de beste airfryers van 2024. Een team van adviseurs heeft een uitgebreide vergelijking gemaakt van vele diverse airfryers. Daarom hebben zij de top 10 van de beste airfryers opgesteld. Zo kun jij de airfryer vinden die voldoet aan jouw wensen en eisen. Zoals je wellicht weet zijn er vee diverse airfryers. Er zijn bijvoorbeeld dure en goedkope airfryers en eenvoudige en luxe airfryers. Onze adviseurs hebben al deze diverse airfryers onderzocht. Bekijk snel deze top 10 airfryers om jouw ideale airfryer te vinden.

  1. airfryer

Inhoudsopgave

Top 10 airfryers - Beste airfryer

Bij het onderzoeken van de vele diverse airfryers bekeken onze adviseurs verschillende belangrijke aspecten. Ze kijken onder meer naar de prijs, het gebruiksgemak, de duurzaamheid en natuurlijk de kwaliteit van de airfryers. Zodra onze adviseurs al deze aspecten hebben bekeken kunnen ze precies aangeven wat de beste airfryer is. Wat de beste airfryer is zal natuurlijk altijd subjectief. Jouw top 10 airfryers kan verschillen van de top 10 airfryers die is opgesteld door onze experts.

We raden je aan om zelf ook de airfryers te onderzoeken. Onze top 10 kun je gebruiken als leidraad maar bepaal voor jezelf wanneer een airfryer best getest is voor jou. Het zijn allemaal goede airfryers maar iedereen heeft zijn eigen wensen en behoeften. 

1. Ninja AF451EU Dubbele Airfryer XXL Twee Kookvakken 9.5 Liter Digitale Thermometer 2470 Watt Dual Zone Technologie.

Met de Ninja AF451EU Airfryer XXL kunt u een verscheidenheid aan lekkernijen klaarmaken, die net zo lekker zijn als frituurgerechten, maar zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de negatieve effecten van het frituren van voedsel. Deze airfryer maakt gebruik van Dual Zone Technologie, waardoor u twee verschillende voedselbereidingen tegelijkertijd kunt uitvoeren, dankzij twee onafhankelijke kookzones. De temperatuur en tijd van elke zone kan apart worden geregeld met een digitale thermometer en een timer. Door de enorme capaciteit van 9,5 liter heeft u genoeg ruimte voor een heerlijk gerecht voor een grote groep mensen. Bovendien is deze airfryer volledig in staat om de lekkerste gerechten te bereiden met maar een kleine hoeveelheid olie, waardoor uw gezondheidsniveau ook behouden blijft.

2. BluMill Mini Airfryer Compacte Heteluchtfriteuse Airfyer 2 Personen 1000W 2L.

De BluMill Airfryer Mini is voorzien van een 2 liter bak en is daarom zeer geschikt voor het bereiden van voedsel voor twee personen. De airfryer werkt op 1000 watt en heeft een temperatuurregelaar met 7 temperatuurinstellingen. Door de temperatuur te verhogen of te verlagen, kunt u de gewenste bereidingstijd en resultaat bereiken. Daarnaast is de BluMill Airfryer Mini voorzien van een timer waarmee u de bereidingstijd kunt instellen, tot een maximum van 30 minuten. De airfryer heeft een hittebestendig handvat en is voorzien van een anti-slip voet voor extra stabiliteit. Deze airfryer is gemakkelijk schoon te maken met een doek of spons en is daardoor ook eenvoudig te onderhouden.

3. Philips Airfryer Essential HD9200/90 Heteluchtfriteuse.

De Philips Airfryer Essential HD9200/90 - Hetelucht friteuse is een krachtige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke friteuse. De friteuse is voorzien van een vermogen van 1250 watt en een capaciteit van 1 kg. Dankzij de snelheid van de luchtcirculatie is het mogelijk om krokant voedsel te produceren binnen een kortere tijd. De friteuse is ook uitgerust met digitale temperatuur- en tijdregeling, zodat je de perfecte resultaten kan bereiken. Daarnaast heeft de friteuse een antiaanbaklaag voor eenvoudig schoonmaken. Bovendien heeft de friteuse een geïntegreerde kooktimer die je helpt om het optimale kookresultaat te bereiken. Met de NutriU-app kun je ook eenvoudig recepten vinden en deze direct naar de friteuse sturen. Je bent dus altijd verzekerd van een smakelijk en gezond resultaat. Proef de ultieme friteuzer experience met de Philips Airfryer Essential HD9200/90 - Hetelucht friteuse.

4. Philips Airfryer Essential HD9252/90 Hetelucht friteuse digitaal display.

Geniet van gezonde en krokante maaltijden met de Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display. Met de geavanceerde Rapid Air-technologie kun je gezond frituren met tot wel 90% minder vet. De friteuse is voorzien van een digitaal display dat je helpt om de juiste temperatuur in te stellen. Daarnaast is de friteuse voorzien van een timer waarmee je de bereidingstijd kunt instellen. Met de NutriU-app kun je dagelijks genieten van honderden smakelijke recepten. De app bevat ook een handige timer waarmee je de bereidingstijd kunt bepalen. De Philips Airfryer Essential HD9252/90 - Hetelucht friteuse & digitaal display is eenvoudig te bedienen, en je bent er zeker van dat je heerlijke maaltijden kunt bereiden met minder vet.

Nu populair:

5. Tomado TAF3202B Airfryer Heteluchtfriteuse 3,2 liter inhoud Digitaal display 500 gr friet.

De airfryer TAF3202B van Tomado is een slimme en gezonde manier om je favoriete maaltijd te bereiden. Je kunt je maaltijd bereiden met een minimum aan olie, waardoor je maaltijd gezonder is dan wanneer je deze traditioneel zou hebben gefrituurd. De timer helpt je bij het bereiden van je maaltijd, zodat deze ook perfect gaar zal zijn. De temperatuur is instelbaar van 80°C tot 200°C, waardoor je ook andere maaltijden, zoals lopende chocoladetaartjes, kunt bereiden. De airfryer is voorzien van een 3,2 liter inhoud waarmee je tot wel 500 gram friet kan bereiden. De airfryer heeft 8 automatische programma’s die je direct op het digitale display kunt selecteren. Na gebruik is de airfryer gemakkelijk schoon te maken aangezien de frituurmand in de vaatwasser kan worden gereinigd. Zo kun je genieten van een gezonde maaltijd met minimaal olieverbruik. Zo maak je het jezelf en je gasten makkelijk om verantwoord te genieten van een heerlijke maaltijd.

6. KitchenBrothers Airfryer Hetelucht Friteuse 1300W 3,5L Kookboek.

Met de KitchenBrothers Airfryer heb je altijd snel je favoriete snacks op tafel. De airfryer is voorzien van 6 voorgeprogrammeerde standen via het LED-touchscreen, die je naar wens kan aanpassen. Kies de temperatuur (80 tot 200°C) en tijd (1 tot 60 min). De 360° snelle hittecirculatie zorgt ervoor dat je heerlijke gerechten krijgt, zonder dat je olie hoeft toe te voegen. Na gebruik kan je de frituurpan en de frituurmand eenvoudig in de afwasmachine doen. Heb je geen inspiratie? Dan kan je kiezen uit de 7 lekkere recepten uit het Airfryer kookboek. Zo heb je elke keer weer een heerlijke snack in no-time.

7. Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 Hetelucht friteuse.

De Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 hetelucht friteuse is de ultieme keuze voor gezond eten. De Rapid Air-technologie maakt gebruik van hete lucht om het voedsel te bereiden. Dit betekent dat het eten krokant en gebakken is aan de buitenkant en zacht en sappig aan de binnenkant. Dankzij de lage temperatuur worden alle essentiële voedingsstoffen behouden, waardoor je voedsel gezond en lekker blijft. De Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 is ook voorzien van een geavanceerd touchscreen, waarmee je precies de juiste temperatuur en bereidingstijd kunt instellen. Ook krijg je toegang tot de NutriU-app, waar je honderden recepten kunt vinden die je met de Airfryer kunt bereiden. Je kunt bijvoorbeeld gefrituurde kip, aardappelen, vis, groenten en zelfs taarten bereiden. Als je het eten klaar hebt, verwijder je de mand en laat je het eten opdienen. De Philips Airfryer XL Essential HD9270/90 is een uitstekende keuze voor gezond eten, gemakkelijk en lekker.

8. Inventum GF500HLD Airfryer Heteluchtfriteuse Beste Koop november 2022 Inhoud 5 liter RVS.

Met de Inventum GF500HLD Airfryer Heteluchtfriteuse kun je op een gezonde manier je lievelingssnacks en -frites bereiden. De airfryer heeft een inhoud van 5 liter en is gemaakt van roestvrij staal. Je kunt er zelfs zonder olie of vet heerlijke frites en snacks mee bakken. Dankzij de hetelucht technologie heeft het apparaat een knapperig korstje, net zoals bij een traditionele frituurpan. Naast frituren kun je met de Inventum GF500HLD ook grillen, roosteren en bakken. Zo kun je eindeloos variëren met je maaltijden. Bovendien is de friteuse voorzien van een digitale timer en temperatuurregelaar, zodat je de gerechten precies zo klaar kunt maken zoals je wilt. Daarnaast is de friteuse ook makkelijk schoon te maken dankzij de anti-aanbaklaag. De Inventum GF500HLD Airfryer Heteluchtfriteuse is dan ook de Beste Koop van november 2022.

9. Philips Airfryer XXL Premium HD9650/90 Heteluchtfriteuse.

De Philips Avance Airfryer XXL Premium HD9650/90 - Heteluchtfriteuse staat voor optimale prestaties. Met deze multifunctionele en innovatieve friteuse bereid je gezonde en lekkere maaltijden in een handomdraai. Dankzij de krachtige heteluchttechnologie worden de ingrediënten van binnen en buiten gelijkmatig gebakken, waardoor je een perfecte krokante korst en een sappig resultaat krijgt. Deze friteuse is voorzien van een extra groot koekenmand met een inhoud van 3,2 liter, wat een perfect resultaat garandeert bij het bereiden van maaltijden voor meerdere personen (max. 6 personen). De Philips Avance Airfryer XXL Premium HD9650/90 - Heteluchtfriteuse is eenvoudig en veilig te gebruiken. Je kunt de temperatuur en de tijd instellen met de digitale timer voor een perfect resultaat. Dankzij de krachtige en stille motor met 1300 Watt verwarmt de friteuse snel op en is de warmte-uitwisseling optimaal. Bovendien is de friteuse voorzien van een koude buitenzijde, waardoor de friteuse veilig en comfortabel is in gebruik. Deze friteuse is na gebruik eenvoudig te reinigen door het gebruik van warm water en afwasmiddel.

10. Inventum GF350HLD Airfryer Heteluchtfriteuse Inhoud 3,5 liter RVS.

Het gebruik van de airfryer is erg gemakkelijk. Het apparaat heeft een digitaal display waarop je de temperatuur en de timer kunt instellen. Je kunt de temperatuur instellen tot 200 graden Celsius en de timer tot maximaal 30 minuten. Daarnaast is er een automatische uitschakelfunctie als de timer is afgelopen. Na het frituren hoef je alleen de lade en opvangbak uit te nemen en te reinigen. Je kunt met de Inventum airfryer GF350HLD ook allerlei andere snacks maken. Denk bijvoorbeeld aan kipnuggets, kipfilet, aardappeltjes, vis, groenten en nog veel meer. Het voordeel van deze airfryer is dat je bijna geen olie of vet hoeft te gebruiken. Je eten blijft lekker knapperig en is een stuk gezonder. Met de inhoud van 3,5 liter RVS kun je in één keer genoeg eten voor de hele familie maken.

Ons slotwoord over de airfryers

Dit was onze top 10 van de best geteste airfryers die op dit moment op de markt te koop zijn. We hopen dat we je hebben kunnen adviseren om de juiste airfryer voor jezelf te vinden. Dit is precies de reden waarom onze adviseurs de top 10 airfryers samengesteld. Het is belangrijk om altijd te weten dat niet iedereen dezelfde mening heeft. Misschien vind jij het design belangrijker dan de duurzaamheid van een airfryer en dat is prima. Wij van 10keuken.nl adviseren je altijd om de vele airfryers te vergelijken en te onderzoeken om uiteindelijk de best getetste airfryer voor jezelf te vinden.

Welke airfryer je ook kiest, alle airfryers in de top 10 zijn goed getest en goede airfryers. Je zal met een airfryer uit onze top 10 zeker een goede aankoop doen.

Conclusie top 10 beste airfryers

Wij zijn blij dat we je konden helpen met het uitzoeken van de beste airfryer. Door ons overzicht is het makkelijker geworden om de juiste airfryer uit te kiezen, waarmee je jouw kookkunsten op een hoger niveau kunt brengen. Hoewel we ervan overtuigd zijn dat je met deze top 10 airfryer je keukenkast kunt vullen met de beste apparatuur, raden we je toch aan om andere airfryers te bekijken als je meer opties wilt hebben. Natuurlijk hangt het er ook van af welke prioriteiten je stelt bij het kopen van een airfryer. We hopen dat je nu een beter beeld hebt gekregen van wat de markt aanbiedt qua airfryers. Onze experts zijn blij om je te kunnen helpen bij het vergelijken van airfryers, waardoor je op zoek kunt gaan naar de perfecte airfryer voor jou. Zij zijn er zeker van dat je met een beetje zoekwerk de juiste airfryer voor jou en je kookkunsten zult vinden.

Veelgestelde vragen over de 10 beste airfryers

Wij verkopen geen airfryers, wij hebben wel de beste aanbieder van airfryers voor je geselecteerd. Als je op de “Goedkoopste prijs” knop drukt word je automatisch naar deze aanbieder gebracht. Hier kun je je aankoop voor airfryer voldoen.

Onze top 10 is samengesteld na onderzoek en testen van heel veel airfryers. Uit al die airfryers is een lijst van de allerbeste 10 airfryers opgesteld voor jou. Het maakt niet uit welke airfryer uit deze lijst kiest, je keuze zal je niet teleurstellen. 

De fabrikanten en aanbieders van de verschillende airfryers hebben geen invloed op de resultaten van onze airfryers vergelijking. Onze experts zijn volledig onafhankelijk en gaan enkel af op hun eigen inzichten. Zij nemen geen vergoeding in ontvangst om een positie van een bepaald product aan te passen. De resultaten zijn dus 100% betrouwbaar.

We bekijken alle airfryers die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze airfryers vergelijken we aan de hand van de kwaliteit, de prijs en overige zaken. Op deze manier krijg je de goed geteste airfryers naar boven en kan je een goede top 10 samenstellen. Daarnaast bekijken we ook de reviews van airfryers die andere gebruikers hebben achtergelaten. Zij hebben hun airfryer in gebruik en weten dus als geen ander wat de voor- en nadelen zijn per airfryer.

Disclaimer: Wij linken naar diverse webshops waaronder Bol.com. Wanneer je op een link klikt onderaan een airfryer in onze top 10 en een bestelling plaatst, ontvangen wij hierover een vergoeding.

Diana
Diana

Hallo allemaal, ik ben Diana. Ik ben 37 jaar en werkzaam als verkoopster bij een winkel gespecialiseerd in huishoudartikelen. Hieronder vallen ook keukenartikelen en ik heb op dit vlak veel ervaring opgedaan. In mijn dagelijks werk ervaar ik dat veel mensen vragen hebben over keukenspullen of vragen gerelateerd aan hun keuken. Dit heeft mij geïnspireerd om me aan te sluiten bij 10keuken.nl. Hier schrijf ik op basis van mijn kennis en ervaringen diverse reviews en hoop jullie te helpen met het maken van jullie keuze voor de aankoop van de juiste airfryer.

Gepubliceerd op: 15 jul. 2022