1. pannen
  2. Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1 kg

Omschrijving van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

De Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is de perfecte keuze voor iedereen die van heerlijke hamburgers houdt. Met deze pan kun je maar liefst 5 hamburgers tegelijkertijd bakken, waardoor je snel en efficiënt kunt koken. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is de extra sterke baklaag. Deze laag is tot wel 3 keer sterker dan de standaard antiaanbaklaag van andere Tefal koekenpannen, waardoor je pan langer meegaat en je minder olie of vet hoeft te gebruiken tijdens het bakken. Dit betekent niet alleen dat je gezonder kookt, maar ook dat je minder tijd besteedt aan het schoonmaken van de pan. Een handige functie van de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is de Tefal Thermo-Signal. Deze technologie geeft aan wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt om te beginnen met bakken. Hierdoor hoef je niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze heet genoeg is. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat je gerechten gelijkmatig worden bereid. Na het bakken kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor je de levensduur van de koekenpan verlengt en ervoor zorgt dat deze in topconditie blijft. Met de Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm haal je een duurzame en veelzijdige pan in huis, die je keer op keer zal verrassen met heerlijke resultaten.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je 2 grote stukken vlees bakken. Dankzij de antiaanbaklaag heb je maar weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Aluminium houdt warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Hard Titanium Pro Koekenpan 28 cm weegt 1 kg.