1. pannen
  2. Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Met de Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm bereid je op een milieubewuste manier heerlijke gerechten zoals risotto of shakshuka. Deze innovatieve hapjespan is vervaardigd uit 100 procent gerecycled aluminium materiaal, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere wereld. Dankzij de 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag hoef je je geen zorgen te maken over vastplakkende ingrediënten. Hierdoor kun je tijdens het koken minder olie of boter gebruiken, wat niet alleen gezonder is, maar ook bijdraagt aan een bewuster gebruik van onze natuurlijke bronnen. Bovendien wordt het kookproces vergemakkelijkt door de meegeleverde glazen deksel, die zorgt voor het behoud van warmte en ervoor zorgt dat je gerecht sneller klaar is. Een ander handig kenmerk van de Tefal Renew+ Keramische hapjespan is de Thermo-Signal stip, die aangeeft wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze warm genoeg is. Ook is deze veelzijdige pan geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief gebruik in de oven tot wel 250 graden Celsius. Na gebruik is het schoonmaken een fluitje van een cent, want je kunt de pan eenvoudig met de hand afwassen. Geniet van gezonde en smaakvolle maaltijden met de Tefal Renew+ Keramische hapjespan!

Pluspunten
  • Dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium materiaal kook je milieubewust. Met zijn keramische baklaag is deze pan geschikt om ingrediënten snel krokant te bakken, zelfs op hoge temperaturen. Deze bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, dus je hebt ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm betreft een Losse pan.

Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm is Aluminium.

Tefal Renew+ Keramische hapjespan 24 cm weegt 1,6 kg.