1. pannen
  2. Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm

De Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm combineert traditioneel smeedwerk met moderne technieken, waardoor een unieke kookervaring wordt gecreëerd. Deze pan is vervaardigd uit gesmeed aluminium, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een optimale warmteverdeling biedt. Zowel de binnen- als buitenkant van de pan is geannoniseerd, waardoor hij voldoet aan de hoogste voedselveiligheidsnormen. Deze hapjespan is voorzien van een sterke antiaanbaklaag die zelfs zijn functie behoudt als er per ongeluk in gekrast wordt. Maak je geen zorgen meer over schadelijke stoffen in traditionele antiaanbaklagen, want deze Le Creuset pan voldoet aan strenge voedsel- en productvoorschriften. Daarnaast zorgt de dikke bodem van de pan voor een gelijkmatige warmteverdeling, waardoor je gerechten snel en perfect kunt bakken. De Le Creuset Les Forgees Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen en zal niet kromtrekken, waardoor je jarenlang kunt genieten van deze robuuste pan. Of je nu een heerlijke stoofpot, een sappige biefstuk of een smakelijke omelet wilt bereiden, deze veelzijdige pan staat altijd voor je klaar. Voeg deze prachtige hapjespan toe aan je keukenarsenaal en ontdek de eindeloze mogelijkheden die het biedt voor het bereiden van de meest uiteenlopende gerechten.

Pluspunten
  • Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De pan heeft 2 handgrepen, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven bij elke temperatuur.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmtevasthoudende eigenschap.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm betreft een Losse pan.

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm is Aluminium.

Le Creuset Les Forgees Hapjespan 24 cm weegt .