1. pannen
  2. Kela Calido Braadpan 26 cm Rood

Kela Calido Braadpan 26 cm Rood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Kela Calido Braadpan 26 cm Rood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Kela Calido Braadpan 26 cm Rood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Kela Calido Braadpan 26 cm Rood

Merk

Kela

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

5,68 kg

Omschrijving van Kela Calido Braadpan 26 cm Rood

Met de Kela Calido Braadpan 26 cm Rood bereid je moeiteloos heerlijke stoofpotjes en andere gerechten voor een groot gezelschap van wel 5 personen. Deze braadpan is gemaakt van hoogwaardig gietijzer, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en ervoor zorgt dat je ingrediënten langer warm blijven. Ideaal voor wanneer je direct vanuit de pan wilt serveren en de gerechten op de juiste temperatuur wilt houden. Naast de uitstekende warmtegeleiding, is gietijzer ook bekend om zijn duurzaamheid en stevigheid. Deze pan gaat levenslang mee en is onverwoestbaar. Daarnaast is de Kela Calido Braadpan 26 cm Rood eenvoudig te onderhouden. Na gebruik reinig je de pan moeiteloos onder warm water met een zacht sponsje. Zo blijft deze braadpan altijd in optimale conditie en kun je er jarenlang van genieten. Met zijn opvallende rode kleur is de Kela Calido Braadpan 26 cm Rood niet alleen een praktische keuze, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Dankzij het grote formaat en de hoogwaardige materialen is deze braadpan de perfecte keuze voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor een groot gezelschap. Waar wacht je nog op? Haal de Kela Calido Braadpan 26 cm Rood vandaag nog in huis en ontdek de vele mogelijkheden!

Pluspunten
  • De kookpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven tot aan 300 graden Celsius gebruikt worden. Gietijzer is een duurzaam materiaal en gaat een leven lang mee. De handgrepen zijn gelast, zodat er geen vuil tussen blijft zitten.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is behoorlijk zwaar en verplaatst zich minder gemakkelijk dan een pan van aluminium.

Veelgestelde vragen over Kela Calido Braadpan 26 cm Rood

Kela Calido Braadpan 26 cm Rood betreft een Losse pan.

Kela Calido Braadpan 26 cm Rood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Kela Calido Braadpan 26 cm Rood heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Kela Calido Braadpan 26 cm Rood is Gietijzer.

Kela Calido Braadpan 26 cm Rood weegt 5,68 kg.