1. pannen
  2. GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,65 kg

Omschrijving van GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

De GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm is een onmisbare aanvulling op jouw collectie pannen. Deze veelzijdige pan is perfect voor verschillende gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke risotto of een smaakvolle pastasaus? Maar ook voor het aanbraden van vlees is deze pan uitermate geschikt. Gemaakt van lichtgewicht aluminium, warmt deze pan snel op. De duurzame PFAS-vrije keramische coating op de bodem is geproduceerd met onschadelijke stoffen. Deze pan is geschikt voor alle warmtebronnen en kan zelfs in de oven worden gebruikt. Houd er echter rekening mee dat het handvat van roestvrij staal warm kan worden tijdens het koken. Daarnaast heeft de GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm nog een aantal handige extra's. Dankzij de deksel blijft de warmte en smaak optimaal behouden tijdens het koken. Bovendien zorgt de hoogwaardige keramische coating ervoor dat voedsel niet aan de bodem blijft kleven, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Met een diameter van 24 cm heb je voldoende ruimte om grote hoeveelheden voedsel te bereiden. De stijlvolle uitstraling van deze pan maakt hem bovendien een eyecatcher in elke keuken. Kortom, de GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm biedt jou de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Pluspunten
  • De GreenPan-pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor deze PFAS-vrij is. Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam garen en tegelijkertijd in de gaten houden zonder warmteverlies. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 180 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm

GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm is Aluminium.

GreenPan Brussels Keramische hapjespan met deksel 24 cm weegt 1,65 kg.