1. pannen
  2. Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

Merk

Kela

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

7,08 kg

Omschrijving van Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

Voor gezellige diners met een grote groep van maximaal 7 personen is de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood perfect. Deze braadpan is gemaakt van duurzaam gietijzer en geschikt voor alle warmtebronnen. Je kunt de pan zelfs in de oven gebruiken om je vleesgerechten perfect af te maken, terwijl je tegelijkertijd ruimte bespaart op het fornuis. De geëmailleerde binnenlaag zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en voorkomt dat ingrediënten vast blijven plakken aan de bodem. Hierdoor kun je heerlijk koken zonder je zorgen te maken over aanbranden of het verlies van smaak. Bovendien is de pan gemakkelijk schoon te maken met warm water en een zacht sponsje, waardoor hij jarenlang meegaat en zelfs van generatie op generatie kan worden doorgegeven. Met de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood bereid je met gemak heerlijke en smaakvolle maaltijden voor al je dierbaren. Dus zet deze prachtige rode braadpan op je aanrecht en geniet van de vele culinaire avonturen die je ermee kunt beleven!

Pluspunten
  • De kookpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 300 graden Celsius. Gietijzer is een materiaal dat lang meegaat en duurzaam is. De handvatten zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen kan blijven zitten.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan weegt vrij zwaar en verplaats je minder makkelijk dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood betreft een Losse pan.

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood is Gietijzer.

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Rood weegt 7,08 kg.