1. pannen
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1,99 kg

Omschrijving van KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

De KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is de perfecte keuze voor het bakken van eieren of vlees. Met zijn anti-aanbaklaag hoef je je geen zorgen te maken dat je eten aan de bodem blijft kleven. Bovendien zorgt deze laag ervoor dat je minder boter of olie hoeft te gebruiken, wat resulteert in gezondere maaltijden in vergelijking met pannen zonder deze laag. Deze veelzijdige koekenpan kan worden gebruikt op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Deze koekenpan kan ook veilig in de oven worden gebruikt, tot een temperatuur van 160 °C, waardoor je gerechten kunt bereiden of warm kunt houden. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. Voor een langere levensduur van de pan raden we echter aan om hem met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm geniet je van kookplezier en gezondere maaltijden. Voeg deze duurzame en veelzijdige pan toe aan je keukenassortiment en ontdek zelf de voordelen van deze hoogwaardige koekenpan.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan ook in de oven gebruikt worden tot wel 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je maar weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lage bouwkwaliteit, wat betekent dat hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm is RVS.

KitchenAid Stainless Steel Koekenpan 28 cm weegt 1,99 kg.