1. pannen
  2. Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

5,7 kg

Omschrijving van Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Met de Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood bereid je moeiteloos heerlijke gerechten voor ongeveer 6 personen. Deze pan is perfect als je voor meerdere keren tegelijk kookt of als je een groot gezelschap verwacht. Dankzij de ovale vorm van de pan kun je gemakkelijk langwerpige stukken vlees zoals varkenshaas en runderlappen stoven. De pan is gemaakt van geëmailleerd gietijzer, wat zorgt voor een uitstekende warmtegeleiding en een gladde binnenkant waardoor ingrediënten niet aan de pan blijven plakken. Bovendien is gietijzer een duurzaam materiaal, waardoor deze pan jarenlang, en misschien zelfs generaties lang, meegaat als je hem goed onderhoudt. Dankzij de gelijkmatige warmteopbouw en -verdeling is deze pan uitermate geschikt voor het bereiden van smaakvolle stoofgerechten. Maak bijvoorbeeld een heerlijke groentestoofpot of bereid een hele kip die langzaam gaart in bier. Houd er wel rekening mee dat de Le Creuset braadpan 31 cm een behoorlijk formaat heeft, waardoor het mogelijk is dat de inductiekookzone niet de hele bodem van de pan bedekt. Deze pan is echter een absolute aanwinst voor elke keuken en zal je keer op keer verrassen met zijn veelzijdigheid en kwaliteit.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse kwaliteit, hierdoor is hij stevig en gaat hij lang mee. Le Creuset biedt een levenslange garantie op deze pan. De druipringen in de deksel zorgen ervoor dat het vocht gelijkmatig verdeeld wordt in de pan, waardoor jouw gerecht mals blijft.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is vrij zwaar en is minder makkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood betreft een Losse pan.

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood is Gietijzer.

Le Creuset Ovale Braadpan 31 cm Kersenrood weegt 5,7 kg.