1. pannen
  2. GreenChef Keramische wokpan 28 cm

GreenChef Keramische wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenChef Keramische wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenChef Keramische wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenChef Keramische wokpan 28 cm

Merk

GreenChef

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,99 kg

Omschrijving van GreenChef Keramische wokpan 28 cm

De GreenChef Keramische wokpan van 28 cm is een must-have voor iedereen die van lekker en gezond koken houdt. Met zijn keramische baklaag bak je groenten en biefstukreepjes snel en krokant. Deze speciale baklaag kan temperaturen tot wel 400 graden Celsius aan, waardoor je gerechten perfect gegaard worden. De wokpan heeft een diepe en ronde vorm, waardoor je ingrediënten gemakkelijk kunt omscheppen. Hierdoor blijft je kookplaat schoon en vrij van etensresten. De kunststoffen handgreep blijft koel tijdens het koken, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Dankzij de veelzijdigheid van de wokpan kun je hem gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na het genieten van een heerlijke maaltijd kun je de pan gewoon in de vaatwasser zetten. Wil je echter langer van deze fantastische wokpan genieten, dan raden we aan om hem met de hand af te wassen. Zo blijft de pan in topconditie en kun je er nog vele maaltijden mee bereiden. Haal deze GreenChef Keramische wokpan in huis en ontdek de vele mogelijkheden van gezond en lekker koken!

Pluspunten
  • De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt. Dankzij de kunststof handgreep kan je de pan veilig naar de eettafel verplaatsen. De bakpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit het middensegment en topsegment.

Veelgestelde vragen over GreenChef Keramische wokpan 28 cm

GreenChef Keramische wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

GreenChef Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenChef Keramische wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenChef Keramische wokpan 28 cm is Aluminium.

GreenChef Keramische wokpan 28 cm weegt 0,99 kg.