1. pannen
  2. Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

De Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is een veelzijdige pan die perfect is voor zowel braden als het bereiden van hapjes. Dankzij de handige deksel met druppels is deze pan ideaal voor het stoven van gerechten. De pan heeft ook de perfecte hoogte en een antiaanbaklaag, waardoor hij uitermate geschikt is voor het bakken van ingrediënten. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk stoofvlees maken door het vlees eerst aan te bakken en vervolgens te laten sudderen met de deksel op de pan. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is dat hij gemaakt is van aluminium, waardoor hij extreem licht is. Dit maakt het verplaatsen van de pan van de warmtebron naar de tafel een fluitje van een cent. Naast vleesgerechten kun je ook heerlijke eenpansgerechten maken in deze hapjespan, zoals risotto of paella. De pan is eenvoudig met de hand schoon te maken na gebruik, waardoor je geen gedoe hebt met ingewikkelde schoonmaakmethoden. Kortom, de Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is de perfecte aanvulling op jouw keuken en maakt het bereiden van heerlijke maaltijden een eitje!

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is licht van gewicht, waardoor je hem makkelijker kunt verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pan heeft een lagere bouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm

Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm is Aluminium.

Tefal Trattoria Hapjespan met deksel 28 cm weegt .