1. pannen
  2. Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Met de Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm kun je op een milieubewuste manier groenten en biefstukreepjes roerbakken, dankzij het gebruik van 100 procent gerecycled aluminium. Deze wokpan is voorzien van een sterke 5-laagse keramische antiaanbaklaag, waardoor wokgroenten hun knapperige bite behouden en vlees lekker mals blijft. De diepe en ronde vorm van de pan maakt het eenvoudig om ingrediënten om te scheppen, zodat je alles in de pan kunt houden. Deze pan is ook geschikt voor gebruik in de oven tot 250 graden Celsius, dus je kunt je gerecht warm houden tot je klaar bent om te eten, vooral als je een grote oven hebt. Je zult precies weten wanneer de pan op de juiste temperatuur is, dankzij de Tefal Thermo Signal-stip. Deze stip kleurt effen rood wanneer de pan voldoende is opgewarmd. Na het eten kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Met de Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm kun je niet alleen heerlijke gerechten bereiden, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Deze pan combineert functionaliteit met milieuvriendelijkheid en biedt je de mogelijkheid om op een gemakkelijke en efficiënte manier te koken. Voeg deze wokpan toe aan je keukenarsenaal en geniet van gezonde en smaakvolle maaltijden.

Pluspunten
  • Je kookt milieuvriendelijk dankzij het gebruik van materiaal van 100 procent gerecycled aluminium. Met de keramische coating kunnen ingrediënten snel krokant gebakken worden, zelfs op hoge temperaturen. De pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot wel 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, dus heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm

Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Renew+ Keramische wokpan 28 cm weegt 1,2 kg.