1. pannen
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

2,79 kg

Omschrijving van KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je niet alleen twee praktische koekenpannen in huis, maar ook een stukje culinaire veelzijdigheid. Deze set bestaat uit een kleine en een grote koekenpan, waardoor je voor elke gelegenheid de juiste pan bij de hand hebt. Of je nu een lekker eitje wilt bakken in de ochtend of een groot stuk vlees wilt bereiden voor het avondeten, deze pannen hebben het perfecte formaat. Wat deze koekenpannen echt bijzonder maakt, is de anti-aanbaklaag. Hierdoor hoef je slechts een minimale hoeveelheid olie of boter te gebruiken en blijft je voedsel niet plakken aan de bodem. Dit maakt het bakken niet alleen een stuk gezonder, maar ook veel gemakkelijker. Bovendien zijn deze pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Of je nu een gasfornuis, keramische kookplaat of inductiekookplaat hebt, deze pannen kunnen het allemaal aan. En er is nog meer! Deze koekenpannen kunnen namelijk ook in de oven worden gebruikt tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Hierdoor kun je gerechten gemakkelijk afbakken of warm houden. En na het koken? Geen zorgen, want deze pannen kunnen gewoon in de vaatwasser. Wil je echter dat ze nog langer meegaan, dan raden we aan om ze met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je niet alleen kwaliteits.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen in de oven worden gebruikt tot 160 graden Celsius. Door de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor gemakkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm betreft een Pannenset.

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm is RVS.

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 28 cm weegt 2,79 kg.

Bekijk ook andere pannen