1. pannen
  2. Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Merk

Staub

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

6 kg

Omschrijving van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart haal je niet alleen een praktisch kookgerei in huis, maar ook een echte eye-catcher voor in je keuken. Deze pan van geëmailleerd gietijzer is perfect voor het bereiden van allerlei heerlijke gerechten, zoals het aanbraden van vlees, het bakken van brood of het stoven van groenten. Dankzij het gietijzer wordt de warmte gelijkmatig verdeeld en goed vastgehouden, waardoor je gerechten perfect gaar worden. Wat deze pan echt uniek maakt, is de platte, zware deksel met nopjes aan de binnenkant. Deze nopjes zorgen ervoor dat het vocht in de pan continu wordt besprenkeld, dankzij het condensatieproces. Hierdoor suddert je gerecht gelijkmatig gaar en blijven de smaken optimaal behouden. Bovendien ontsnapt er nauwelijks vocht, waardoor je gerecht heerlijk sappig blijft. Wil je het condensatieproces versnellen? Leg dan simpelweg ijsblokjes op de deksel tijdens het sudderen. Naast de praktische voordelen van deze pan, is het ook nog eens een lust voor het oog. De zwarte kleur en het strakke design geven de pan een moderne en stijlvolle uitstraling. Kortom, met de Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart haal je niet alleen een veelzijdig kookgerei in huis, maar ook een prachtig accessoire voor in je keuken.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig en duurzaam is. De druipringen in het deksel verdelen het vocht gelijkmatig in de pan, zodat je gerecht lekker mals blijft. De braadpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 240 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van gietijzer is vrij zwaar en minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart betreft een Losse pan.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart is Gietijzer.

Staub Ronde Stoof-/Braadpan 26 cm Zwart weegt 6 kg.