1. pannen
  2. Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm

De Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm is een stevige pan met een dikke bodem van 5 millimeter. Met een ruime diameter van 30 centimeter is deze wokpan groot genoeg om heerlijke gerechten te bereiden voor 4 tot 6 personen. Het aluminium waarvan de pan is gemaakt, is koud gesmeed om een betere warmteverdeling te garanderen. De wokpan is voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag die bestaat uit maar liefst 5 lagen titanium deeltjes. Hierdoor is de laag niet alleen slijtvrij, maar ook volledig vrij van schadelijke stoffen. Het handvat van de pan is hol, waardoor het roestvrij staal niet opwarmt tijdens het bakken. Houd er echter rekening mee dat het handvat wel warm kan worden als je de pan in de oven gebruikt. Na gebruik raden we aan om de pan met de hand af te wassen voor een optimale levensduur en behoud van de anti-aanbaklaag. Met de Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm haal je een hoogwaardige pan in huis die geschikt is voor dagelijks gebruik. Of je nu een heerlijke roerbakmaaltijd wilt bereiden of een smaakvolle curry wilt maken, deze wokpan staat altijd voor je klaar. Met zijn duurzame constructie en uitstekende warmteverdeling zorgt hij keer op keer voor perfecte resultaten. Kies voor kwaliteit en gemak en geniet van de veelzijdigheid van deze prachtige wokpan.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 230 graden Celsius. De handgreep is gelast, waardoor vuil niet blijft zitten. Er is weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • De pan kan niet in de vaatwasser, maar moet met de hand worden schoongemaakt.

Veelgestelde vragen over Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm betreft een Losse pan.

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm is Aluminium.

Demeyere Alu Pro 5 Duraslide Titanium Wokpan 30 cm weegt 1,4 kg.