1. pannen
  2. Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Merk

Kela

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Gietijzer

Gewicht

9,1 kg

Omschrijving van Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

De Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is perfect voor grote gezelschappen. Met deze pan kun je moeiteloos grote stukken vlees braden en de heerlijkste gerechten bereiden. Het gietijzeren materiaal zorgt ervoor dat de pan duurzaam is en geschikt is voor alle warmtebronnen. Of je nu kookt op gas, elektrisch, keramisch of inductie, deze pan kan het allemaal aan. Deze braadpan heeft een geëmailleerde binnenlaag, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld en je ingrediënten niet aan de bodem blijven plakken. Hierdoor kun je heerlijke stoofgerechten en suddervlees bereiden, waarbij de smaken optimaal behouden blijven. Bovendien kun je de pan ook in de oven plaatsen om je gerechten na te garen. Dit bespaart ruimte op de kookplaat en zorgt ervoor dat je gerechten perfect gaar worden. Het onderhoud van deze braadpan is eenvoudig. Spoel de pan na gebruik af met warm water en gebruik een sponsje om eventuele resten te verwijderen. Hierdoor blijft de pan in optimale conditie en kun je er jarenlang van genieten. Met de Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart haal je een kwaliteitsproduct in huis dat niet alleen geschikt is voor jou, maar ook voor toekomstige generaties.

Pluspunten
  • De braadpan kan op alle warmtebronnen gebruikt worden, inclusief inductie en in de oven tot 300 graden Celsius. Gietijzer is een materiaal dat lang meegaat en duurzaam is. De handgrepen zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen kan komen.

Minpunten
  • Een gietijzeren pan is behoorlijk zwaar en is minder gemakkelijk te verplaatsen dan een aluminium pan.

Veelgestelde vragen over Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart betreft een Losse pan.

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart is Gietijzer.

Kela Calido Braadpan 6,5 Liter Zwart weegt 9,1 kg.