1. pannen
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is de perfecte keuze voor het bereiden van grote stukken vlees of vis voor een gezelschap van 4 personen. Met deze pan haal je niet alleen een sterke koekenpan in huis, maar ook een pan die lang meegaat. De pan is namelijk voorzien van een duurzame titanium coating, waardoor ingrediënten niet aan de pan blijven plakken en je je geen zorgen hoeft te maken over krassen. Wat deze koekenpan echt speciaal maakt, is de innovatieve Thermo-Signal technologie. Deze technologie laat je precies weten wanneer de pan de perfecte baktemperatuur heeft bereikt. De Thermo-Signal kleurt namelijk effen rood wanneer de pan op de juiste temperatuur is. Zo weet je altijd wanneer het tijd is om je ingrediënten toe te voegen en zo de beste resultaten te behalen. Om ervoor te zorgen dat je nog jarenlang kunt genieten van deze fantastische koekenpan, raden we aan om de pan met de hand af te wassen. Op deze manier behoudt de pan zijn kwaliteit en blijft hij in topconditie. Kies voor de Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm en geniet van heerlijke maaltijden met je vrienden en familie, bereid met gemak en precisie.

Pluspunten
  • Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt volledig rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium houdt de warmte minder efficiënt vast.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Unlimited Koekenpan 28 cm weegt 1,2 kg.