1. pannen
  2. BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,4 kg

Omschrijving van BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan haal je een veelzijdige collectie keramische bakpannen in huis. Deze set bestaat uit twee koekenpannen met een diameter van 24 en 28 cm, perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten voor 2 personen. Daarnaast bevat de set ook een hapjespan, ideaal voor het maken van smaakvolle risotto's of shakshuka's. Deze pannen zijn voorzien van een sterke PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag, waardoor je op een gezonde en vetarme manier kunt koken. Je hoeft je geen zorgen te maken over schadelijke chemische stoffen, want deze pannen zijn vrij van deze stoffen. Ze zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160 graden Celsius. Bovendien blijven de handgrepen tijdens het bakken koel, zodat je de pannen veilig kunt verplaatsen naar de eettafel. Na gebruik kunnen de pannen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser. Met de BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een stukje gemak en gezondheid. De veelzijdigheid van deze set stelt je in staat om allerlei heerlijke gerechten te bereiden, van krokante aardappelen tot sappige stukken vlees. Daarnaast biedt de hapjespan de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende smaken en texturen. Kortom, met deze.

Pluspunten
  • In deze set pannen is ook een hapjespan inbegrepen, waarin je ingrediënten kunt bakken en braden. De pannen van BK worden op een duurzame manier geproduceerd, waardoor ze vrij zijn van PFAS. Een keramische anti-aanbaklaag is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een lagere bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan betreft een Losse pan.

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan is Aluminium.

BK Brilliant Koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan weegt 1,4 kg.