1. pannen
  2. KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2,43 kg

Omschrijving van KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

De KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is een onmisbaar keukenhulpmiddel voor het bereiden van heerlijke eenpansgerechten of het braden van een groot stuk vlees. Met de glazen deksel heb je volledige controle over het garen van je gerechten en kun je het kookproces nauwlettend in de gaten houden. Deze pan is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium dat speciaal gehard is, waardoor hij krasbestendig is en een lange levensduur heeft. Het aluminium zorgt ervoor dat de pan snel en gelijkmatig opwarmt, zodat je niet lang hoeft te wachten voordat je aan de slag kunt. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser schoonmaken, maar het is ook mogelijk om hem met de hand af te wassen om de levensduur van de pan nog verder te verbeteren. Met een diameter van 28 cm biedt deze hapjespan voldoende ruimte voor het bereiden van grote gerechten. Kortom, de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan is een duurzame en veelzijdige toevoeging aan je keuken die je helpt om de meest smaakvolle maaltijden te bereiden.

Pluspunten
  • De pan heeft 2 handvatten, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam laten garen en tegelijkertijd je gerecht in de gaten houden zonder dat je warmte verliest. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan komt qua bouwkwaliteit in de onderste klasse, waardoor hij sneller slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm betreft een Losse pan.

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm is Aluminium.

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Hapjespan met deksel 28 cm weegt 2,43 kg.