1. pannen
  2. Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

Met de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm kun je nu nog grotere stukken vlees bakken voor wel 3 personen. Deze koekenpan is niet alleen handig tijdens het koken, maar ook bij het bewaren van restjes. Je kunt de pan namelijk eenvoudig in de koelkast plaatsen, omdat de handgreep verwijderbaar is en niet veel ruimte inneemt. Bovendien heeft deze pan een titanium coating, waardoor de antiaanbaklaag maar liefst 6 keer sterker is dan de standaard baklaag van andere Tefal pannen. Hierdoor kun je minder olie of boter gebruiken en is de pan ook krasbestendig. De Tefal Thermo-Signal stip in de bodem van de pan geeft aan wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Dit zorgt ervoor dat je altijd perfecte resultaten kunt behalen. Na het bakken kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen, om zo de levensduur van je pan te verlengen. Let op: er wordt geen afneembare handgreep meegeleverd bij deze koekenpan. Geniet van de veelzijdigheid en duurzaamheid van de Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm en laat je culinaire creaties tot leven komen.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 175 °C. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmtegeleiding.

Veelgestelde vragen over Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Ingenio Unlimited Koekenpan 28 cm weegt 1,1 kg.