BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

9,6 kg

Omschrijving van BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig

Met de BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig haal je een complete set pannen in huis. Deze pannenset is voorzien van een handig afgietsysteem, waarmee je vloeistoffen veilig en gemakkelijk kunt afgieten. Draai de deksel een kwartslag en hij zit stevig vast, zodat hij niet per ongeluk van de pan valt tijdens het afgieten. Hierdoor heb je geen apart vergiet meer nodig. De pannen zijn uitgerust met glazen deksels, waardoor je het kookproces goed in de gaten kunt houden zonder dat er warmte verloren gaat. Dit is ideaal voor het bereiden van delicate gerechten. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en ovengebruik. Na gebruik raden we aan om de pannen met de hand af te wassen, zodat ze langer meegaan. Gelukkig kun je de pannen gemakkelijk stapelen, waardoor je ruimte bespaart in je keukenkast. Met de BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig haal je niet alleen kwaliteitspannen in huis, maar ook een slim en praktisch ontwerp. Maak jouw kookervaring compleet met deze veelzijdige pannenset.

Pluspunten
  • Met het afgietsysteem kun je de deksel vergrendelen, zodat je hete vloeistoffen gemakkelijk en veilig kunt afgieten. Dankzij de handige literaanduiding kun je vloeistoffen direct in de pannen afmeten. Deze pannenset heeft een bouwkwaliteit van topklasse, waardoor ze duurzaam en lang meegaan.

Minpunten
  • RVS handgrepen worden warm tijdens het koken, dus heb je ovenwanten nodig.

Veelgestelde vragen over BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig

BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig betreft een Pannenset.

BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig is RVS.

BK-Q-Linair Master Glas Black Pannenset 5-delig weegt 9,6 kg.