1. pannen
  2. GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2,17 kg

Omschrijving van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je een complete set van 3 keramische bakpannen in huis. Deze set is perfect voor al je kookbehoeften! De twee koekenpannen zijn ideaal voor het bakken van heerlijke aardappelen en smakelijk vlees. De hapjespan is een onmisbaar keukengerei wanneer je een verrukkelijke risotto of een smaakvolle shakshuka wilt bereiden. Deze pannenset is niet alleen veelzijdig, maar ook nog eens milieuvriendelijk. De PFAS-vrije keramische baklaag is duurzaam en vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor kun je met deze pannen op een gezondere manier koken, omdat je weinig boter of olie nodig hebt vanwege de uitstekende antiaanbaklaag. Bovendien maakt het gebruik van deze pannen het schoonmaken een fluitje van een cent, want ze zijn geschikt voor alle warmtebronnen en kunnen na gebruik gewoon in de vaatwasser. Wil je nog langer van deze fantastische pannen genieten? Dan raden we aan om ze met de hand af te wassen. Zo behoud je de kwaliteit en gaat de set nog langer mee. Met de GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm haal je niet alleen hoogwaardige kookgerei in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De elegante zwarte kleur en het moderne design maken deze pann.

Pluspunten
  • In deze pannenset is er ook een hapjespan, zodat je roerbak- en stoofschotels kunt bereiden. De pan van GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van de basisklasse, waardoor ze sneller verslijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm betreft een Losse pan.

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm is Aluminium.

GreenPan Torino Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 28 cm weegt 2,17 kg.