1. pannen
  2. Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2,1 kg

Omschrijving van Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je een set van 2 bakpannen in huis. Deze pannen stellen je in staat om tegelijkertijd vlees te bakken in de ene pan, terwijl je in de andere pan heerlijke aardappelschijfjes bereidt. Beide pannen zijn voorzien van een dikke aluminium bodem, die ervoor zorgt dat de pan snel opwarmt en de warmte gelijkmatig verdeelt. De bodem is tevens voorzien van een duurzame anti-aanbaklaag, waardoor je gerechten niet aan de pan blijven plakken. Het is echter belangrijk om alleen kunststof en houten kookgerei te gebruiken om de anti-aanbaklaag te beschermen. Het gebruik van metalen gerei kan de laag mogelijk beschadigen. Deze veelzijdige pannen kunnen worden gebruikt op alle warmtebronnen, waaronder gas-, elektrische- en inductiekookplaten. Na gebruik kunnen de pannen eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. Voor een langere levensduur van de pannen wordt echter aangeraden om ze met de hand af te wassen. Met de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en optimaal gebruiksgemak. Deze pannenset is een onmisbare aanvulling voor elke keuken en maakt koken een waar genot.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 150 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag is er weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor makkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag kan krassen.

Veelgestelde vragen over Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm is Aluminium.

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 2,1 kg.