1. pannen
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,37 kg

Omschrijving van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm haal je een veelzijdige set van 3 keramische bakpannen in huis. Deze set bestaat uit twee koekenpannen van 24 en 28 cm en een grillpan van 28 cm. Met de koekenpannen kun je heerlijke gerechten bereiden, zoals aardappelen en vlees. Maar ook voor het grillen van hamburgers is de grillpan perfect. Hiermee geef je de burgers die heerlijke grillstrepen waar iedereen van houdt. De pannen uit de Balans serie zijn voorzien van een sterke keramische baklaag. Deze zorgt ervoor dat ingrediënten sneller en heter bakken, waardoor je de vitaminen en smaak optimaal behoudt. Bovendien zijn de pannen geschikt voor alle warmtebronnen, dus je kunt ze op elke kookplaat gebruiken. En wil je een gerecht langer warmhouden? Dan kun je de pannen zelfs in de oven zetten tot een temperatuur van 160 graden Celsius. Dat is handig wanneer je bijvoorbeeld gasten hebt die wat later komen. En na gebruik kun je de pannen gewoon in de vaatwasser reinigen, super makkelijk! Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm haal je dus niet alleen kwalitatieve en veelzijdige pannen in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De set is perfect voor zowel beginners als ervaren koks. Dus waar wacht je nog op? Bestel deze fantastische p.

Pluspunten
  • In deze pan set zit ook een grillpan, zodat je stukken vlees met de bekende grillstrepen kunt bakken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven tot 160 graden Celsius worden gebruikt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basisklasse bouwkwaliteit, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit het midden- en topsegment.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm betreft een Losse pan.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm is Aluminium.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Grillpan 28 cm weegt 1,37 kg.