1. pannen
  2. KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm

KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1,39 kg

Omschrijving van KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm

Met de KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm kun je moeiteloos 2 grote stukken vlees bakken. Deze duurzame en stevige pan is gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij langer meegaat dan pannen met een standaard baklaag. Dankzij de roestvrijstalen baklaag kun je rood vlees perfect dichtschroeien. Deze laag zorgt voor een gelijkmatige en snelle warmteverdeling, waardoor je vlees heerlijk mals blijft. Het handvat van de pan is gelast, waardoor er geen etensresten vast komen te zitten tussen de pan en het handvat. Je kunt deze pan gebruiken op alle warmtebronnen en zelfs in de oven tot een temperatuur van 220 graden Celsius. Na gebruik kun je de pan eenvoudig met de hand afwassen. Daarnaast is de pan ook gemakkelijk op te bergen aan een haakje, dankzij het oog in de steel. Met de KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm geniet je van de perfect gebakken stukken vlees, terwijl je geniet van de duurzaamheid en handige eigenschappen van deze pan.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse bouwkwaliteit, wat betekent dat hij stevig is en lang meegaat. Met een diameter van 28 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. Dankzij de roestvrijstalen coating kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien.

Minpunten
  • Tijdens het koken warmen de Rvs handgrepen op, daarom heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm

KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm is RVS.

KitchenAid Multiply Koekenpan 28 cm weegt 1,39 kg.