1. pannen
  2. GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2,6 kg

Omschrijving van GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm heb je alles wat je nodig hebt om de perfecte maaltijd te bereiden, van kleine gerechten tot grote feestmaaltijden. Deze set is een must-have voor elke keuken. De keramische antiaanbaklaag zorgt ervoor dat je weinig olie nodig hebt tijdens het bakken en voorkomt dat je gerechten aan de pan blijven kleven. De pannen zijn gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat ze snel opwarmen en een gelijkmatige warmteverdeling bieden. De bodem is bedekt met een duurzame en PFAS-vrije keramische coating, gemaakt van natuurlijke materialen. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt koken, omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen. Bovendien zijn deze pannen geschikt voor alle warmtebronnen, dus je kunt ze gebruiken op gas, elektrische en inductiekookplaten. Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de pannen. Ze kunnen eenvoudig in de vaatwasser worden gereinigd. Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm haal je niet alleen kwaliteitspannen in huis, maar ook een stukje gemak en duurzaamheid. Bereid heerlijke maaltijden zonder gedoe en geniet van de kookervaring met deze geweldige pannenset.

Pluspunten
  • De GreenPan pan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor hij vrij is van PFAS. De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 280 graden Celsius. De keramische coating kan hoge temperaturen aan, zodat je ingrediënten snel knapperig bakt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm betreft een Pannenset.

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm is Aluminium.

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 20 cm + 24 cm + 28 cm weegt 2,6 kg.