1. pannen
  2. BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig

BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

Omschrijving van BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig

Met de BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig haal je een assortiment aan pannen en accessoires in huis voor elke kookbereiding. In deze set vind je maar liefst 2 koekenpannen, een hapjespan, steelpan, 4 spatels en 2 pannenbeschermers. Dit betekent dat je direct aan de slag kunt gaan in de keuken. Wat deze pannen zo bijzonder maakt, is de sterke keramische baklaag die ervoor zorgt dat ze vrij zijn van schadelijke PFAS-stoffen. Hierdoor gaan ze lang mee en hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke chemische stoffen in je eten. Bovendien zijn deze pannen geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na het koken kun je de pannen veilig opbergen met behulp van de pannenbeschermers, zodat de lagen niet beschadigd raken. Met de BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig haal je niet alleen een praktische set in huis, maar ook een stukje duurzaamheid. Dankzij de keramische baklaag zijn deze pannen namelijk vrij van schadelijke PFAS-stoffen, waardoor je met een gerust hart kunt koken. Bovendien zorgt het sterke materiaal ervoor dat de pannen lang meegaan, wat resulteert in minder afval en een milieuvriendelijkere keuze. Daarnaast is het fijn om te weten dat deze pannen geschikt zijn voor alle warmtebronnen, waaronder inductie. Hierdoor kun je ze gebruiken op elke kookplaat die je.

Pluspunten
  • BK pannen zijn geproduceerd met duurzaamheid in gedachten, waardoor ze vrij zijn van PFAS. De keramische laag is bestand tegen hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel krokant kunt bakken. Een kunststof handvat blijft koel, waardoor je de pan veilig kunt verplaatsen naar de eettafel.

Minpunten
  • De koekenpannen zijn niet geschikt om in de oven te gebruiken.

Veelgestelde vragen over BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig

BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig betreft een Pannenset.

BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig is Aluminium.

BK Simply Ceramic Pannenset 11-delig weegt .

Bekijk ook andere pannen