1. pannen
  2. GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2 kg

Omschrijving van GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet alleen een paar hoogwaardige koekenpannen in huis, maar ook een stukje duurzaamheid en gezondheid. Deze set bevat zowel een middelgrote als een grote koekenpan, beide geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, inclusief inductie. Deze koekenpannen zijn voorzien van een keramische antiaanbaklaag, waardoor je gerechten met minder vet kunt bereiden. Je hebt namelijk veel minder olie nodig tijdens het bakken, wat resulteert in gezondere maaltijden. De pannen zijn gemaakt van aluminium, een materiaal dat bekend staat om zijn lichtheid en uitstekende warmtegeleiding. Wat deze pannenset nog specialer maakt, is de PFAS-vrije keramische coating op de bodem. Deze coating is duurzaam en gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor je met een gerust hart kunt koken zonder je zorgen te maken over schadelijke stoffen die vrijkomen. Bovendien zijn deze pannen geschikt voor gebruik in de oven, waardoor je je culinaire mogelijkheden kunt uitbreiden. En het beste van alles? Na gebruik kun je deze pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser, waardoor je meer tijd overhoudt voor het genieten van je heerlijke gerechten.

Pluspunten
  • De pan van GreenPan is op een duurzame manier geproduceerd, waardoor het vrij is van PFAS. De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 280 graden Celsius. De keramische anti-aanbaklaag is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisniveau, wat betekent dat ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van het middelste en het hoogste niveau.

Veelgestelde vragen over GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is Aluminium.

GreenPan Brussels Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 2 kg.