1. pannen
  2. GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

Merk

Greenpan

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

2,4 kg

Omschrijving van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

Met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je een veelzijdige set in huis waarmee je moeiteloos diverse gerechten kunt bereiden. De pan van 20 cm is perfect voor het bakken van een smakelijk eitje of een sappig stukje vlees of vis. Met de royale pan van 28 cm kun je ook grote stukken vlees en vis bakken. Deze duurzaam geproduceerde pannen zijn ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er jarenlang van kunt genieten. Wat deze pannenset extra bijzonder maakt, is de PFAS-vrije keramische antiaanbaklaag. Hierdoor kun je met weinig boter bakken, wat niet alleen beter is voor je gezondheid, maar ook zorgt voor lichtere en smaakvolle gerechten. Bovendien hebben de pannen rechte randen, waardoor het bakoppervlak groter is en je meer ruimte hebt om te experimenteren met verschillende ingrediënten en kooktechnieken. Als extra bonus ontvang je bij deze set 2 handige panbeschermers. Hiermee kun je de pannen gemakkelijk in elkaar stapelen zonder dat ze beschadigd raken. Zo blijven je pannen in topconditie en kun je ze veilig opbergen. Kortom, met de GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm haal je niet alleen hoogwaardige pannen in huis, maar ook een complete kookervaring waar je elke dag van zult genieten.

Pluspunten
  • De GreenPan is geproduceerd met duurzaamheid in gedachten, waardoor hij vrij is van PFAS. Door de keramische coating slijt de pan minder snel dan een pan met een normale antiaanbaklaag. De koekenpannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie en ovengebruik tot 220 graden Celsius.

Minpunten
  • Een pan van aluminium houdt de warmte minder goed vast.

Veelgestelde vragen over GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm betreft een Pannenset.

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm is Aluminium.

GreenPan Craft Koekenpannenset 20 + 28 cm weegt 2,4 kg.