GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Merk

GreenChef

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,99 kg

Omschrijving van GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je niet alleen één, maar zelfs drie hoogwaardige bakpannen in huis. Deze set biedt de perfecte oplossing voor al je kookbehoeften. Met de twee koekenpannen van 24 en 28 cm bak je moeiteloos aardappels en vlees, terwijl je met de wokpan van 28 cm heerlijke knapperige groenten kunt roerbakken. Deze pannen zijn voorzien van een duurzame keramische baklaag, waardoor ze krasbestendig zijn en bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor kun je met vol vertrouwen koken, wetende dat je pannen bestand zijn tegen de meest veeleisende bereidingswijzen. Bovendien kun je deze pannen gebruiken op alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie. Een ander voordeel van deze pannenset is de kunststof handgreep, die tijdens het bakken niet opwarmt. Dit maakt het veilig en gemakkelijk om de pannen te verplaatsen, zelfs wanneer ze gloeiend heet zijn. Na het koken kunnen de pannen eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasser. Als je echter nog langer van deze fantastische pannen wilt genieten, raden we aan om ze met de hand af te wassen. Zo blijven ze in optimale staat en behouden ze hun kwaliteit en glans. Met de GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + W.

Pluspunten
  • In deze set met pannen zit ook een wokpan, zodat je ingrediënten kunt roerbakken. De keramische laag is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De bakpannen zijn geschikt voor alle soorten warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van de basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is Aluminium.

GreenChef Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 0,99 kg.