1. pannen
  2. Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Met de Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm haal je niet alleen een praktische pan in huis, maar ook een duurzame keuze. Deze pan is namelijk gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium, waardoor je een positieve bijdrage levert aan het milieu. Deze hapjespan is perfect geschikt voor het bereiden van heerlijke eenpansgerechten voor 4 personen. Met de glazen deksel kun je gerechten langzaam laten garen en behouden ze hun smaak en textuur. Bovendien is de pan voorzien van een krasbestendige titanium coating, waardoor hij lang meegaat en zelfs bestand is tegen het gebruik van metalen keukenhulpmiddelen. Een handige toevoeging aan deze pan is de Thermo-Signal stip op de bodem. Deze kleurt effen rood wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt, zodat je precies weet wanneer je het eten kunt toevoegen. Daarnaast heeft de pan een handige schenkrand, waarmee je vocht gemakkelijk kunt afgieten. De Tefal Resource Hapjespan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan zelfs in de oven gebruikt worden tot een temperatuur van 175 graden Celsius. Kortom, deze pan biedt niet alleen veelzijdigheid en gebruiksgemak, maar is ook nog eens een verantwoorde keuze voor het milieu.

Pluspunten
  • Met de glazen deksel kan je gerechten langzaam gaar maken en kan je het gerecht in de gaten houden zonder warmte te verliezen. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan in de oven worden gebruikt tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • De pan kan niet in de vaatwasser, maar moet met de hand worden schoongemaakt.

Veelgestelde vragen over Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm betreft een Losse pan.

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm is Aluminium.

Tefal Resource Hapjespan met deksel 24 cm weegt 1,6 kg.

Bekijk ook andere pannen