1. pannen
  2. KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

3,96 kg

Omschrijving van KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je een veelzijdige set in huis waarmee je zowel kleine als grote ingrediënten kunt bakken. Deze pannenset is voorzien van een hoogwaardige anti-aanbaklaag, waardoor je minder olie of boter hoeft te gebruiken en het eten niet aan de bodem blijft kleven. Dit maakt het bakken niet alleen gemakkelijker, maar ook een stuk gezonder in vergelijking met andere pannen die niet over zo'n beschermende laag beschikken. Deze koekenpannen van KitchenAid zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dit betekent dat je ze kunt gebruiken op zowel gas-, elektrische-, keramische- als inductiekookplaten. Bovendien kunnen ze ook veilig in de oven worden gebruikt tot temperaturen van maximaal 160 graden Celsius, ideaal om gerechten te garen of warm te houden. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser reinigen, maar voor een langere levensduur wordt aanbevolen om ze met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je niet alleen een set van hoogwaardige kwaliteit in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De roestvrijstalen afwerking geeft deze pannen een moderne uitstraling en ze zijn voorzien van stevige handgrepen voor een comfortabele grip tijdens het koken. Deze pannenset.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 160 graden Celsius. Door de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een basiskwaliteit van de bouw, waardoor ze eerder verslijten en minder stevig zijn dan pannen van het midden- en topsegment.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is RVS.

KitchenAid Stainless Steel Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm weegt 3,96 kg.