1. pannen
  2. BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm haal je niet alleen 2 koekenpannen, maar ook een wokpan in huis. De koekenpannen zijn ideaal voor het bereiden van heerlijke gerechten zoals gebakken aardappelen en sappig vlees. Met de wokpan kun je daarentegen knapperige groenten roerbakken voor een gezonde maaltijd. De pannen zijn voorzien van een sterke en gladde keramische baklaag, waardoor ze krasbestendig zijn en je minder olie of boter nodig hebt tijdens het koken. Bovendien zijn ze geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven tot 160 graden Celsius. Dit betekent dat je gerecht langer warm blijft, zelfs als je bezoek onverwachts wat langer blijft hangen. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen, waardoor je geen tijd hoeft te besteden aan de afwas. Met de BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm ben je verzekerd van kwaliteitspannen die niet alleen gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken zijn, maar ook een prachtige aanvulling vormen op je keuken. Of je nu een beginnende kookliefhebber bent of een ervaren chef-kok, deze pannenset zal zeker voldoen aan al je culinaire behoeften.

Pluspunten
  • Deze set pannen bevat ook een wokpan, zodat je vlees en groenten kunt roerbakken. De keramische coating is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van de basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm betreft een Losse pan.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm is Aluminium.

BK Balans Koekenpannenset 24 + 28 cm + Wokpan 30 cm weegt 1,2 kg.