1. pannen
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm breng je niet alleen heerlijke gerechten op tafel, maar draag je ook je steentje bij aan een duurzame wereld. Deze set bestaat namelijk uit twee pannen gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium. Het bakken van aardappelen wordt een fluitje van een cent in de kleine koekenpan, terwijl je voor grote stukken vlees de grote koekenpan kunt gebruiken. Wat deze koekenpannenset nog aantrekkelijker maakt, is de sterke 5-delige keramische baklaag. Deze laag is vrij van schadelijke chemische stoffen, waardoor je op een gezondere manier kunt koken. Bovendien hoef je niet meer te gissen wanneer de pan op temperatuur is. Dankzij de Thermo-Signal stip kleurt de pan effen rood wanneer deze warm genoeg is. Dit voorkomt dat je je hand boven de pan moet houden om te voelen of deze klaar is voor gebruik. En wanneer je klaar bent met koken, kun je de pannen eenvoudig in de vaatwasser plaatsen voor een moeiteloze reiniging. Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm geniet je niet alleen van heerlijke maaltijden, maar draag je ook bij aan een duurzame levensstijl. De milieubewuste keuze voor gerecycled aluminium en de sterke keramische baklaag maken deze pannen een must-have in elke keuken.

Pluspunten
  • Met een extra koekenpan kun je aardappelen en vlees tegelijk bakken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, zodat je ingrediënten snel knapperig worden. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood als de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van een basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen die behoren tot de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm is Aluminium.

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm weegt 1,1 kg.