1. pannen
  2. Demeyere Proline Koekenpan 20 cm

Demeyere Proline Koekenpan 20 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Demeyere Proline Koekenpan 20 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Demeyere Proline Koekenpan 20 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Demeyere Proline Koekenpan 20 cm

Merk

Demeyere

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Topklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

0,9 kg

Omschrijving van Demeyere Proline Koekenpan 20 cm

De Demeyere Proline Koekenpan 20 cm is een must-have voor iedereen die van gemakkelijk koken houdt. Deze pan is perfect voor het bereiden van een klein stukje vlees of wat aardappels voor 1 tot 2 personen. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is de unieke 7-laagse constructie die zich uitstrekt tot aan de rand. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de hele pan, waardoor je zelfs de zijkanten van je vlees krokant kunt bakken. Dit betekent niet alleen dat je energiezuinig kunt koken, maar dat je ook kunt genieten van een heerlijk knapperig stukje vlees zonder toevoeging van een anti-aanbaklaag. Een ander voordeel van de Demeyere Proline Koekenpan is dat je de temperatuur gemakkelijk kunt regelen. Zodra de pan op temperatuur is, kun je de temperatuur terugschakelen zonder dat de pan afkoelt. Dit betekent dat je altijd de perfecte bakresultaten kunt behalen, of je nu een malse biefstuk wilt bereiden of een knapperig aardappeltje wilt bakken. Na gebruik is de pan ook eenvoudig te reinigen met een afwasborstel en wat sop. Kortom, met de Demeyere Proline Koekenpan 20 cm krijg je niet alleen bakgemak, maar ook de mogelijkheid om heerlijke en krokante gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Deze pan heeft een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en een lange levensduur heeft. De handgreep is gelast, waardoor vuil niet blijft hangen. De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Vanwege de roestvrijstalen baklaag blijven ingrediënten snel aan de pan kleven.

Veelgestelde vragen over Demeyere Proline Koekenpan 20 cm

Demeyere Proline Koekenpan 20 cm betreft een Losse pan.

Demeyere Proline Koekenpan 20 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Demeyere Proline Koekenpan 20 cm heeft een bouwkwaliteit van Topklasse

Het materiaal van de basis van Demeyere Proline Koekenpan 20 cm is RVS.

Demeyere Proline Koekenpan 20 cm weegt 0,9 kg.