1. pannen
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,9 kg

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is de perfecte keuze voor het bereiden van heerlijke eieren, stukken vlees of vis voor 3 personen. Met deze pan haal je niet alleen een sterke, duurzame koekenpan in huis, maar ook een pan die voorzien is van een hoogwaardige titanium coating. Deze coating zorgt ervoor dat je ingrediënten niet vastplakken en dat je geen zorgen hoeft te maken over krassen op de pan. Een uniek kenmerk van deze pan is de Thermo-Signal, die je precies laat weten wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Deze handige indicator kleurt effen rood, waardoor je altijd weet wanneer het tijd is om te beginnen met bakken. Om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van deze geweldige pan, raden we aan om de pan met de hand af te wassen. Op deze manier verleng je de levensduur van de pan en blijft hij in optimale conditie. Met de Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm haal je niet alleen een kwaliteitsproduct in huis, maar ook een pan die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Geniet van moeiteloos bakken zonder vastplakkende ingrediënten en kook met vertrouwen dankzij de Thermo-Signal. Bereid heerlijke maaltijden voor jezelf en je dierbaren met deze duurzame en gebruiksvriendelijke koekenpan.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Signal stip wordt éénkleurig rood wanneer de juiste bakttemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 175 graden Celsius. Je hebt weinig olie of boter nodig tijdens het bakken dankzij de antiaanbaklaag.

Minpunten
  • Aluminium heeft een lagere warmtegeleiding.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm betreft een Losse pan.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm is Aluminium.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 cm weegt 0,9 kg.