1. pannen
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

3,38 kg

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Met de Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm kun je niet alleen ingrediënten roerbakken, maar ook genieten van de veelzijdigheid van een wokpan. Deze set bestaat daarnaast uit een koekenpan van 24 en 28 centimeter, waardoor je perfecte gerechten kunt bereiden, of het nu gaat om het bakken van sappig vlees, verse vis of knapperige aardappeltjes. Deze pannenset is een echte aanwinst voor je keuken, omdat deze van hoge kwaliteit is en lang meegaat. De pannen zijn voorzien van een duurzame titanium coating, waardoor ingrediënten niet aan de pan blijven plakken en je je geen zorgen hoeft te maken over krassen. Dankzij de innovatieve Thermo-Signal technologie kun je precies zien wanneer de pan de juiste temperatuur heeft bereikt. De Thermo-Signal kleurt namelijk gelijkmatig rood wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. Hierdoor kun je altijd genieten van perfect gebakken gerechten. Om de pannen zo lang mogelijk in optimale conditie te houden, is het aan te raden om ze met de hand af te wassen. Op deze manier verleng je de levensduur van de pannen en behoud je de kwaliteit. Met de Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm haal je een veelzijdige set in huis die je keer op keer zal verrassen met heerlijke resultaten.

Pluspunten
  • In deze set pannen zit ook een wokpan, zodat je je ingrediënten kunt roerbakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium heeft een lagere warmte-isolatie.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm betreft een Pannenset.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Unlimited Koekenpan 24 + 28 cm + Wokpan 28 cm weegt 3,38 kg.