1. pannen
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

Met de Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm haal je niet alleen een set van hoogwaardige bakpannen in huis, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu. Deze milieubewuste pannenset is perfect voor het bereiden van heerlijke gerechten, of je nu aardappelen wilt bakken of vlees wilt braden. De bijgevoegde hapjespan is ideaal voor het maken van smaakvolle eenpansgerechten. Deze pannenset is voorzien van een uiterst duurzame 5-delige keramische baklaag, die niet alleen krasbestendig is, maar ook volledig vrij van schadelijke chemische stoffen. Zo kun je met een gerust hart gezonde en smakelijke maaltijden bereiden. Bovendien beschikt elke pan over een handig Thermo-Signal stip, die effen rood kleurt zodra de pan de ideale kooktemperatuur heeft bereikt. Hierdoor hoef je niet langer je hand boven de pan te houden om te controleren of deze warm genoeg is. Na een heerlijke maaltijd hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de pannen. Dankzij hun vaatwasserbestendigheid kun je ze eenvoudig in de vaatwasser plaatsen en ontspannen achterover leunen terwijl de machine het werk voor je doet. Kortom, met de Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm haal je niet alleen kwal.

Pluspunten
  • Deze pannenset bevat ook een hapjespan, zodat je kunt roerbakken en stoofschotels kunt maken. De keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel knapperig kunt bakken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van een basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm betreft een Losse pan.

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm is Aluminium.

Tefal Renew+ Keramische koekenpannenset 24 + 28 cm + Hapjespan 24 cm weegt 1,6 kg.

Bekijk ook andere pannen