1. pannen
  2. Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,5 kg

Omschrijving van Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm

De Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm is de perfecte toevoeging aan je keuken voor het bereiden van heerlijke gerechten voor grote gezelschappen. Met een ruime diameter van 32 cm is deze pan ideaal voor het bakken van grote stukken vlees, vis of aardappeltjes voor wel 6 personen. Wat deze koekenpan echt bijzonder maakt, is de duurzaamheid. Dankzij de sterke titanium coating gaat deze pan lang mee en kun je erop vertrouwen dat hij bestand is tegen krassen. Zelfs de meest kleverige ingrediënten zullen niet aan de pan blijven plakken, waardoor schoonmaken een eitje wordt. Een handige functie van deze pan is de Thermo-Signal. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de pan een effen rode kleur krijgt wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Zo weet je altijd precies wanneer je kunt beginnen met bakken, wat resulteert in perfecte gerechten keer op keer. Om ervoor te zorgen dat je nog lang kunt genieten van deze pan, raden we aan om hem met de hand af te wassen. Met de Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm haal je een sterke, duurzame en gebruiksvriendelijke pan in huis waar je met plezier mee zult koken.

Pluspunten
  • Met een diameter van 32 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip zal effen rood kleuren wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Aluminium heeft een mindere warmte-isolatie.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm

Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm betreft een Losse pan.

Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm is Aluminium.

Tefal Unlimited Koekenpan 32 cm weegt 1,5 kg.