1. pannen
  2. Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

De Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is de perfecte keuze voor milieubewuste koks. Deze pan is gemaakt van 100 procent gerecycled aluminium materiaal, waardoor je met een gerust hart kunt bakken en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met een diameter van 28 cm biedt deze pan voldoende ruimte om 2 grote stukken vlees tegelijkertijd te bakken, ideaal voor gezellige diners met familie en vrienden. Wat deze pan echt onderscheidt, is de 5-delige sterke keramische antiaanbaklaag. Hierdoor is de pan krasbestendig en gaat hij langer mee. Je kunt de pan op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief in de oven tot 250 graden Celsius. Dit betekent dat je gerechten warm kunt houden, zelfs nadat je gasten zijn vertrokken. Met de Tefal Thermo-Signal stip weet je precies wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met bakken. Deze stip kleurt effen rood, waardoor je nooit meer hoeft te gissen naar de juiste temperatuur. Na het gebruik van de pan is het reinigen een eitje. Gewoon met de hand afwassen is voldoende om de levensduur van de pan te verlengen. Dus waar wacht je nog op? Kies voor de Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm en geniet van heerlijke maaltijden met een milieubewust tintje.

Pluspunten
  • Je kookt op een milieubewuste manier dankzij het materiaal van 100 procent gerecycled aluminium. Door de keramische coating kunnen je ingrediënten snel en knapperig worden gebakken, zelfs op hoge temperaturen. Deze bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan veilig gebruikt worden in de oven tot 250 graden Celsius.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, daarom heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm betreft een Losse pan.

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm is Aluminium.

Tefal Renew+ Keramische koekenpan 28 cm weegt 1,1 kg.