1. pannen
  2. Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Merk

Le Creuset

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,1 kg

Omschrijving van Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Met de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm kun je moeiteloos een heerlijk eitje of een aantal smakelijke zalmmoten bakken. Dankzij de sterke anti-aanbaklaag wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, waardoor je ingrediënten niet aanbakken en je slechts een minimale hoeveelheid olie nodig hebt. Bovendien is deze koekenpan gemaakt van stevig geanodiseerd materiaal, waardoor hij niet kromtrekt en geschikt is voor iedere warmtebron. Met deze pan kun je je gebakken vis gemakkelijk warm houden in de oven, terwijl je wacht tot iedereen thuis is. Na het bakken kun je de pan eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine, maar om de kwaliteit optimaal te behouden, raden we aan om de pan met de hand af te wassen. Zo ben je verzekerd van een lange levensduur en blijft de pan in topconditie. Met de Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm geniet je van professionele kwaliteit in je eigen keuken. Bakken wordt een feestje met deze pan, waarbij je gerechten perfect lukken en je optimaal kunt genieten van de smaak. Voeg deze koekenpan toe aan je keukenarsenaal en ontdek de vele mogelijkheden die het biedt voor het bereiden van heerlijke maaltijden.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 260 graden Celsius. Tijdens het bakken heb je weinig olie of boter nodig vanwege de antiaanbaklaag. Een aluminium pan is lichtgewicht en daardoor is het makkelijker te verplaatsen.

Minpunten
  • The translation of the sentence into Dutch is: De antiaanbaklaag krast gemakkelijk.

Veelgestelde vragen over Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm

Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm betreft een Losse pan.

Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm is Aluminium.

Le Creuset Les Forgees Koekenpan 24 cm weegt 1,1 kg.