1. pannen
  2. Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1,2 kg

Omschrijving van Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm

Met de Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm haal je een duurzame pan in huis die vervaardigd is van hoogwaardig roestvrij staal en voorzien is van een titanium coating. Deze speciale coating zorgt ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over krassen op de antiaanbaklaag en dat je ingrediënten niet vastplakken. Een handige toevoeging aan deze koekenpan is de Thermo-Signal, welke zich bevindt op de bodem van de pan. Deze slimme technologie geeft nauwkeurig aan wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. Zodra de pan op de gewenste temperatuur is, zal de Thermo-Signal een egale rode kleur aannemen. Dit maakt het bakken van eieren, vlees of vis een fluitje van een cent. De Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na gebruik raden we aan om de pan met de hand af te wassen, zodat de baklaag langer intact blijft. Met deze fantastische koekenpan haal je niet alleen een stijlvolle en duurzame pan in huis, maar ook een onmisbaar kookinstrument waarmee je de meest heerlijke gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • De Tefal Thermo-Spot verandert effen rood van kleur wanneer de ideale baktemperatuur is bereikt. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag is er weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Tijdens het koken zullen de RVS handgrepen warm worden, waardoor ovenhandschoenen nodig zijn.

Veelgestelde vragen over Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm betreft een Losse pan.

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm is RVS.

Tefal Pierre Gagnaire Koekenpan 24 cm weegt 1,2 kg.

Bekijk ook andere pannen