1. pannen
  2. BK Brilliant Wokpan 28 cm

BK Brilliant Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is BK Brilliant Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over BK Brilliant Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties BK Brilliant Wokpan 28 cm

Merk

BK

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

0,99 kg

Omschrijving van BK Brilliant Wokpan 28 cm

Met de BK Brilliant Wokpan 28 cm kun je op een gezonde manier wokgroenten en vleesreepjes bereiden, dankzij de PFAS-vrije antiaanbaklaag. Deze pan is vrij van schadelijke chemische stoffen en heeft een keramische baklaag, waardoor je weinig olie of boter hoeft te gebruiken tijdens het bakken en de ingrediënten niet aan de bodem blijven plakken. Je kunt de pan gebruiken op alle warmtebronnen, inclusief in de oven tot aan 160 graden Celsius. Dit is handig als je jouw gerecht langer warm wilt houden. Bovendien zorgt de hoge rand ervoor dat de ingrediënten tijdens het roerbakken niet uit de pan vallen, waardoor je kookplaat vrij blijft van etensresten. En het beste van alles is dat je de wokpan na het koken gewoon in de vaatwasser kunt reinigen. De BK Brilliant Wokpan 28 cm is niet zomaar een gewone wokpan. Met zijn PFAS-vrije antiaanbaklaag en keramische baklaag is deze pan een gezonde keuze voor jou en je gezin. Je kunt genieten van heerlijke, smaakvolle wokgerechten zonder je zorgen te hoeven maken over schadelijke stoffen. Bovendien bespaar je tijd en moeite tijdens het koken, want de ingrediënten blijven niet plakken aan de bodem en de pan is vaatwasmachinebestendig. Je kunt de BK Brilliant Wokpan 28 cm op alle warmtebronnen gebruiken, inclusief in de oven, waardoor je e.

Pluspunten
  • De BK pan is geproduceerd met duurzaamheid in gedachten, wat betekent dat hij vrij is van PFAS. Een keramische coating is geschikt voor hoge temperaturen, waardoor je ingrediënten snel krokant kunt bakken. De pan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot aan 160 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisniveau bouwkwaliteit, waardoor hij eerder verslijt en minder stevig is dan een pan van midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over BK Brilliant Wokpan 28 cm

BK Brilliant Wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

BK Brilliant Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

BK Brilliant Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van BK Brilliant Wokpan 28 cm is Aluminium.

BK Brilliant Wokpan 28 cm weegt 0,99 kg.