1. pannen
  2. KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1,55 kg

Omschrijving van KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm

De KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm is een essentieel keukengereedschap voor liefhebbers van Aziatische gerechten. Met deze wokpan creëer je moeiteloos de meest smaakvolle en authentieke maaltijden. Dankzij de hoogwaardige anti-aanbaklaag blijven je ingrediënten niet aan de bodem kleven, wat zorgt voor moeiteloos koken en gemakkelijke reiniging. Deze wokpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, waardoor je hem op elk fornuis kunt gebruiken. Bovendien kan hij veilig in de oven worden gebruikt, met een maximale temperatuur van 160°C. Het handvat van de pan blijft koel tijdens het koken, waardoor je hem veilig kunt vastpakken zonder je handen te verbranden. Na het gebruik van de wokpan kun je hem eenvoudig in de vaatwasmachine reinigen, maar om de levensduur van de pan te verlengen, raden wij aan om hem met de hand af te wassen. Met zijn duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid is de KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm een onmisbaar keukengereedschap voor iedereen die van de Aziatische keuken houdt.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 160°C. Een wokpan met een diameter van 28 cm is geschikt om grote stukken vlees te bakken. Dankzij de anti-aanbaklaag is er weinig olie of boter nodig tijdens het bakken.

Minpunten
  • Deze pan heeft een basisbouwkwaliteit, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit het midden- of topsegment. De anti-aanbaklaag is niet bestand tegen krassen, dus wees voorzichtig met metalen keukengereedschap.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm

KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm betreft een Losse pan.

KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm is RVS.

KitchenAid Stainless Steel Wokpan 28 cm weegt 1,55 kg.