1. pannen
  2. Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

RVS

Gewicht

1 kg

Omschrijving van Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Met de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm hoef je nooit meer te gissen wanneer je pan de perfecte temperatuur heeft bereikt. Dankzij de innovatieve Tefal Thermo-Signal technologie weet je precies wanneer het tijd is om te beginnen met bakken. Deze ruime koekenpan is ideaal voor het bereiden van grote stukken vlees en aardappels, perfect voor het hele gezin. Bovendien zorgt de hoogwaardige antiaanbaklaag ervoor dat je minder vet hoeft te gebruiken, waardoor je gezonder kunt eten. Deze veelzijdige pan kan ook gebruikt worden in de oven, waardoor je jouw favoriete gerechten kunt aanbraden en vervolgens kunt laten garen voor een heerlijk resultaat. Na het gebruik van de pan kun je hem eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine, maar voor een langere levensduur wordt het wel aangeraden om de pan met de hand af te wassen. Met de Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm geniet je niet alleen van de beste kookprestaties, maar ook van het gemak en de duurzaamheid die deze pan biedt.

Pluspunten
  • Met een diameter van 30 centimeter kun je grote stukken vlees bakken. De Tefal Thermo-Signal stip wordt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Deze pan heeft een kwaliteit van de basislaseres, waardoor hij eerder slijt en minder stevig is dan een pan uit de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm betreft een Losse pan.

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm is RVS.

Tefal Virtuoso Koekenpan 30 cm weegt 1 kg.

Bekijk ook andere pannen