1. pannen
  2. Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is Tefal Unlimited Pannenset 3-delig wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over Tefal Unlimited Pannenset 3-delig op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

Merk

Tefal

Losse pan of pannenset

Losse pan

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

1,6 kg

Omschrijving van Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

Met de Tefal Unlimited Pannenset 3-delig haal je een veelzijdige set in huis waarmee je de heerlijkste roerbak- en stoofschotels kunt bereiden. Deze set bestaat uit drie pannen, waaronder een handige hapjespan van 24 centimeter. Daarnaast ontvang je ook een koekenpan van 24 en 28 centimeter. De koekenpan van 24 centimeter is ideaal voor het bakken van bijvoorbeeld 3 porties aardappeltjes, terwijl de pan van 28 centimeter perfect is voor het bereiden van grote stukken vlees of vis. De pannen zijn voorzien van een duurzame titanium coating, waardoor ingrediënten niet aan de bodem blijven kleven en je geen zorgen hoeft te maken over krassen. Dankzij de innovatieve Thermo-Signal technologie kun je gemakkelijk zien wanneer de pan de juiste baktemperatuur heeft bereikt. De Thermo-Signal kleurt namelijk effen rood wanneer de pan klaar is om jouw gerechten perfect te bereiden. Om de levensduur van de pannen te verlengen, raden we aan om ze met de hand af te wassen. Zo blijven ze in optimale staat en kun je jarenlang genieten van deze hoogwaardige pannenset.

Pluspunten
  • Deze kookset bevat ook een hapjespan, waarmee je roerbak- en stoofschotels kunt maken. De Tefal Thermo-Signal stip kleurt effen rood wanneer de juiste baktemperatuur is bereikt. De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen gebruikt worden in de oven tot 175 graden Celsius.

Minpunten
  • Aluminium heeft een minder goede warmtebehoudendheid.

Veelgestelde vragen over Tefal Unlimited Pannenset 3-delig

Tefal Unlimited Pannenset 3-delig betreft een Losse pan.

Tefal Unlimited Pannenset 3-delig is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

Tefal Unlimited Pannenset 3-delig heeft een bouwkwaliteit van Middenklasse

Het materiaal van de basis van Tefal Unlimited Pannenset 3-delig is Aluminium.

Tefal Unlimited Pannenset 3-delig weegt 1,6 kg.