1. pannen
  2. KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

5/5

Heb jij een nieuwe pan of pannenset nodig voor in de keuken? Misschien is KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm wel de pan die je zoekt! Ondervind alle informatie over KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm op deze pagina. Overtuigd geraakt? Bestel de pan snel en eenvoudig via de button op deze site. Voor je het weet, schotel jij de beste gerechten voor in je nieuwe pan!

Specificaties KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Merk

KitchenAid

Losse pan of pannenset

Pannenset

Geschikt voor inductiekookplaat

Ja

Geschikt voor keramische kookplaat

Ja

Geschikt voor elektrische kookplaat

Ja

Geschikt voor gasfornuis

Ja

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Materiaal pan basis

Aluminium

Gewicht

3,39 kg

Omschrijving van KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

Met de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je een set van 3 hoogwaardige koekenpannen in huis. Deze set stelt je in staat om tegelijkertijd je aardappeltjes, groenten en een heerlijk stukje vlees of vis te bakken. De pannen zijn voorzien van een duurzame anti-aanbaklaag, waardoor ingrediënten moeiteloos loslaten en je minder olie en boter nodig hebt dan bij pannen zonder deze speciale bodem. Deze veelzijdige pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bovendien kunnen ze veilig in de oven gebruikt worden tot een temperatuur van 160°C. En het beste van alles is dat ze ook nog eens vaatwasserbestendig zijn, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Voor een optimale levensduur van de pannen wordt echter aanbevolen om ze met de hand af te wassen. Met de KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm haal je niet alleen kwalitatieve pannen in huis, maar ook een set die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Dankzij de perfecte warmteverdeling en het gebruiksgemak van deze pannen kun je met plezier experimenteren in de keuken en de meest heerlijke gerechten bereiden. Dus waar wacht je nog op? Voeg deze fantastische koekenpannenset toe aan je keukenarsenaal en laat je culinaire.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen in de oven gebruikt worden tot 160 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn lichtgewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen.

Minpunten
  • Deze pannen hebben een bouwkwaliteit van basisklasse, waardoor ze sneller slijten en minder stevig zijn dan pannen van de midden- en topklasse.

Veelgestelde vragen over KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm betreft een Pannenset.

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is geschikt voor:

Inductie: Ja

Keramisch: Ja

Elektrisch: Ja

Gasfornuis: Ja

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm heeft een bouwkwaliteit van Basisklasse

Het materiaal van de basis van KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm is Aluminium.

KitchenAid Forged Hardened Aluminium Koekenpannenset 20 + 24 + 28 cm weegt 3,39 kg.